Sherbime Topografike Tirane

Sherbime Profesionale Data: 09/11/2019 08:52

1,000 Leke

  • Sherbime Topografike


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania
Lexime 119
Sherbime Topografike LOGO.png (Format png) |

Inxhinier Gjeodet/Topograf i licensuar

Lista e sherbimeve qe ofrohen :

1-Plane rilevimi
2-Piketimie objektesh civil dhe industrial
3-Piketime rrugesh
4-Rilevime inxhinierike
5-Dixhitalizime
6-Projektim rrugesh etj


Kontakt :
Email : xharo_k@yahoo.com