Verifikim dhe fshirje espulsi Durres

Sherbime Profesionale Data: 06/11/2019 19:09

1,200 Leke

  • Verifikim dhe fshirje espulsi
  • Verifikim dhe fshirje espulsi


Pagesa 1,200 Leke
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Rruga Aleksander Goga, Durres, Albania
Lexime 66
Verifikim dhe fshirje espulsi SIS.png (Format png) |

[b]Studio ligjore me seli ne qytetin e Durresit ushtron veprimtarine e saj ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise.
Misioni jone eshte t'u ofrojme klienteve tane nivelin me te larte te asistences profesionale. Ne jemi te perkushtuar per te kryer te gjitha procedurat e nevojshme dhe per tiu ofruar konsulence juridike, perfaqesim dhe mbrojtje efektive perpara cdo institucioni.

Studio ofron sherbimin e verifikimit dhe heqjes se te dhenave nga sistemi SIS, i njohur ndryshe si heqja e espuls-it te vendosura nga vendet e Zones Schengen.

Ju paguani ne fund te procedures.

Per cdo informacion te metejshem mund te na kontaktoni ne numrat tane te kontaktit ose te paraqiteni prane zyres, me adrese Lagjia 11, Rr. "A.Goga", prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Durres.
Facebook: Studio Ligjore "Cela & Shpata"
https://www.facebook.com/Studio-Ligjore-%C3%87ela-Shpata-/?modal=admin_todo_tour

Ju mirepresim!