Sherbime Topografike Tirane

Sherbime Profesionale Data: 06/10/2020 20:28 Post Id: 197705

1,000 Leke

  • Sherbime Topografike
  • Sherbime Topografike


extra info
Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Jordan Misja, Tirana, Albania
Lexime 121

Jam inxhinier gjeodet /topograf i licensuar dhe ofroj sherbimet topografike si me poshte :

1-Plane rilevimi ne shkalle te ndryshme
2-Rilevime inxhinierike dhe kadastrale
3-Rilevime sheshesh per leje ndertimi
4-Ekspertize pronash
5-Piketime objektesh civil dhe industrial
6- Projektim rrugesh
7-Konsulence juridike dhe inxhinierike

Per te gjithe te interresuarit mund te kontaktoni me ane te email : xharo_k@yahoo.com
ose cel : -