Sherbime profesionale per Hipotekimin dhe dokumentacionin e pronave Tirane

Sherbime Profesionale Data: 19/10/2018 23:13 Post Id: 20288

500 Euro


extra info
Pagesa 500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 881
Sherbime profesionale per Hipotekimin dhe dokumentacionin e pronave Logo-FCentury.png (Format ) |

Ofrojme te gjitha llojet e sherbimeve qe lidhen me zgjidhjen e ceshtjeve te certifikates se pronesise dhe shfrytezimin e mekanizmave ligjore per pershpejtimin e procedurave. Gjithashtu ceshtjet qe lidhen me rivleresimin e pronave dhe sherbimet e nevojshme noteriale .
Ju mirepresim ne zyren tone prane kompleksit Park Construction (Delijorgji).