Program Bari Tirane

Sherbime Profesionale Data: 23/03/2020 13:22 Post Id: 204343

100 Euro


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Tirane
Lexime 46
Program Bari Screenshot_1.png (Format png) | Program Bari Screenshot_2.png (Format png) | Program Bari Screenshot_10.png (Format png) | Program Bari Screenshot_4.png (Format png) |

Kompania ALIAB cyber security eshte nje kompani lider ne boten e informatikes.
Ofron sherbim hardwar dhe software.
Per ju qe administroni nje Bar. Kompania ALIAB sjell programin e ri te bar.
ALIAB ju jep: Shpejtesi
Thjeshtesi
Kontroll
Siguri
Eshte I gjithi ne Shqip • Logohemi tek administratori
• Lista e artikujve
• Lista e faturave
• Numri I tavolinave
• Shitjet e artikujve
• Lista e kamarjerve
• Lista e shpenzimeve
• Artikuj ne magazine
• Ruajtja e te dhenave
• Kerko fjalkalimin ne hapjen e fatures
• Ndryshimi I fjalkalimit
• Caktivizo administratorin
• Logohemi tek kamarjeri
• Ruaj porosin mbyll porosin
• Faturat e turnit
• Mbyll turnin
• Dritare majft e thjeshte perdorimi. Me pak levizje finalizohet fatura.
• Caktiviso kamarjerin
• Eshte I pershtatshem dhe per printer termik

• Programi ka nje siguri maksimale.Per me shum info na kontaktoni:


aliabcybersec@gmail.com