Program (Softwar) Farmacie Tirane

Sherbime Profesionale Data: 23/03/2020 13:22

150 Euro


Pagesa 150 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Tirana, Albania
Lexime 15
Program (Softwar) Farmacie Screenshot_8.png (Format png) | Program (Softwar) Farmacie Screenshot_1.png (Format png) | Program (Softwar) Farmacie Screenshot_5.png (Format png) | Program (Softwar) Farmacie Screenshot_6.png (Format png) |

Kompania ALIAB cyber security eshte nje kompani lider ne boten e informatikes.
Ofron sherbim hardwar dhe software.
Per ju qe administroni nje Farmaci.Kompania ALIAB sjell programin e ri te Farmacis.
ALIAB ju jep: Shpejtesi
Thjeshtesi
Kontroll
Siguri
Eshte I gjithi ne Shqip

• Logohemi tek Administratori
• Plotesojme te dhenat e firmes(emrin,Nr telit,e-mail,nr e NIPT,etj.
• Plotesojme shfrytzuesit e programit I ndajem ne Administrator dhe ne puntor Administratori ka te gjithe te drejtat.
• Ndersa puntorit I japim te drejtat qe don Administratori.
• Stoku
• Regjistrojme mallin (barkod,emri,njesia,sasia qe do regjistrojme,cmimi I blerjes,cmimi I shitjes,TVSH e shitjes,TVSH e blerjes,
• Raporti sipas puntorit
• Raporti sipas faturave
• Pagat e puntorve
• Ditari ditor (ruan cdo hap qe ben ti dhe puntori ne dat muaj vit ore minut sekont.
• Logohemi te kasjeri.
• Kasa Flete dalja
• Raporti sipas fatures
• Partneret furnizues partneret bleres.
• Programi eshte I sigurte 100%.
Fatura del edhe ne lek edhe ne ero
• Fatura del ne formatin A4 edhe printer terimi.


Per me shum info na kontaktoni:aliabcybersec@gmail.com