Financier / ekonomist (online) Tirane

Sherbime Profesionale Data: 16/04/2021 18:08 Post Id: 206994


extra info
Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Tirana, Albania
Lexime 279

Jeni te interesuar per nje ekonomiste part time?
Une ofroj:
*Deklarim per punet qe behen online
• Perpunimi i Faturave te Blerjeve
• Perpunimi i Faturave te Shitjeve.
• Pergatitja dhe deklarimi i Librave te Blerjeve dhe te Shitjeve.
• Pergatitja dhe deklarimi i formularit te TVSH-se,
• Pergatitja dhe deklarimi i formularit te Sig. Shoq. dhe TAP
• Perpunimi i dokumentacionit per perllogaritjen e Tatimit mbi Fitimin.
• Cfardo suporti/informacioni tjeter rreth biznesit tuaj

Per me shume informacion kontakto :
ermiola.muca@hotmail.com

Cel. : +