DRIVE EXPERT ALBANIA Tirane

Sherbime Profesionale Data: 15/05/2020 12:58

100 Euro


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Shenasi Dishnica, Tirana, Albania
Lexime 60

Drive Expert Albania Shpk eshte agjencia e pare ne Shqiperi qe trajton praktikat e qarkullimit te mjeteve rrugore me motor dhe/ose rimorkio.

Agjencia ushtron veprimatrine e saj ne sektorin e transportit rrugor edhe me gjere duke ofruar sherbime ekspertize dhe profesionale ne kete sektor.
D.E.A i vjen ne ndihme cdo personi apo subjekti duke asistuar,keshilluar dhe pershpejtuar procedurat dhe plotesimin e dokumentacionit te kerkuar nga drejtorite perkatese , ne perputhje me legjislacionin ne fuqi per qarkullimin e mjeteve.
D.E.A ofron nje numer te gjere sherbimesh,duke filluar nga:
-Regjistrimi I mjeteve te reja ose te perdorura,te blera ne vend ose jashte tij
-Ndryshimi I pronesise
-Crregjistimi I perkoheshem ose I perhereshem I mjetit
-Njerrja e lejes te nderkombetare qarkullimi,
-Ndryshim konstruktiv i mjetit
- Pregatitja e dokumentacionit per mjetet “Autoshkolle”
-Aplikim dhe rezervim per targe taksi
-Sherbimin e Kontrollit Teknik,
- Pageses taksave vjetore,
-Siguracioni .

Ju duhet te keni vetem nje makine, per te tjerat mendojme ne!