Konsulence Financiare/Kontabiliteti Tirane

Sherbime Profesionale Data: 04/10/2020 00:25 Post Id: 258404

5,000 Leke


extra info
Pagesa 5,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Brryli
Adresa Rruga Sitki Cico, Tirana, Albania
Lexime 30

Ofroj sherbime te kontabilitetit per Biznese te vogla/mesme.
Konsulence fiskale dhe te gjithe marredheniet me institucionet perkatese si : Drejtoria e Tatimeve,Bashkia,QKB etj.
Deklarimet e permuajshme ne sistemim tatimor gjithashtu dhe hartimin e Bilancit Vjetor
Tarifa e konsulences varet nga tipi i Biznesit.