Ofrojme sisteme filtrimi uji dhe ajri me garanci te perjetshme. Tirane

Sherbime Profesionale Data: 14/10/2020 09:56 Post Id: 258702

100 Euro

  • Ofrojme sisteme filtrimi uji dhe ajri me garanci te perjetshme.
  • Ofrojme sisteme filtrimi uji dhe ajri me garanci te perjetshme.
  • Ofrojme sisteme filtrimi uji dhe ajri me garanci te perjetshme.
  • Ofrojme sisteme filtrimi uji dhe ajri me garanci te perjetshme.


extra info
Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Sami Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 22

Ofrojme sisteme filtrimi uji dhe ajri me garanci te perjetshme dhe pa kosto mirmbajtje mujore.Ne jemi distributori i certifikuar i kompanise CARICO jo vetem per Shqiperine por per te gjithe Ballkanin i kompanise meme e cila ndodhet ne Florida tashme prej me shume se 5 dekadash.Duke qene se jemi ne fushate promocionale ofrojme sherbime pa pagese(matje e ndotjes se ujit ne cezmat tuaja,apo te ajrit ne ambjentet e shtepis apo punes tuaj).Nese deshironi me shum informacion,na kontaktoni.