INSTALOJME LOJRA NE PS3 Tirane

Sherbime Profesionale Data: 05/10/2020 14:12 Post Id: 259030

3,000 Leke


extra info
Pagesa 3,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 5

Instalojme Cip ne te gjitha llojet e ps3
Instalojme multiman 4.86
Mund te instaloni te gjitha lojrat qe ju deshironi dhe mund ti luani ato online.
Formatojme laptop dhe kompjutera dhe instalojme lojra ne kompjuter.
Cmimi i Diskuteshem