Sherbim ligjore,avokatore,gjyqesore. Tirane

Sherbime Profesionale Data: 08/10/2020 09:13 Post Id: 259084

40,000 Leke


extra info
Pagesa 40,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania
Lexime 35

Ofrojme sherbime ligjore:

-Asistence dhe konsulence juridike per individe.

-Asistence dhe pefaqesim gjyqesor per kompani.

-Perfaqesim ne ceshtje gjyqesore penale,civile,tregtare,familjare,te punes,administrative.

Adresa:Tirane,Rr."Myslym Shyri",P 56/2.

Ju mirepresim.