Social Media Manager/ Mirembajtje rrjetesh sociale Tirane

Sherbime Profesionale Data: 23/12/2020 15:43 Post Id: 285080


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa 21 Dhjetori, Tirana, Albania
Lexime 60

Social Media Manager/ Mirembajtje rrjetesh sociale
 Keni nje biznes dhe nuk jeni ende online?
 Nuk keni mjaftueshem kohe per ti menaxhuar?
 Deshironi te rrisni biznesin tuaj dhe te diferencoheni nga konkurentet?
 Deshironi klient te rinj qe te njohin produktet apo sherbimet qe ju ofroni si dhe me shume bleres potencial?
 Deshironi te rrisni bashkeveprimin dhe angazhimin online te konsumatorve duke kursyer kohe dhe para?
A.H Design ju vjen ne ndihme per menaxhimin ne menyre profesionale rrjetet sociale te biznesit tuaj si Facebook dhe Instagram.
Nje profil ne rrjete sociale eshte shume i domosdoshem sepse njihni klinetin dhe e informoni rreth biznesit tuaj.

Per me shume informacion rreth ofertave tona kontaktoni ne adresen e e-mailit: ahsocialmediadesign@gmail.com