Udherrefyes Turistk Kombetar Tirane

Sherbime Profesionale Data: 12/02/2021 09:06 Post Id: 304006


extra info
Pagesa 70,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Mihal Grameno, Tirana, Albania
Lexime 16

Pegasos Travel & Training Center
Ofron programe kualifikimi te Akredituara nga "Ministria E Turizmit dhe Mjedisit"
• Certifikim Kombetar
• Mundesi te ndjekjeve te leksioneve edhe online
• Infrastukture e standarteve europiane.
• Punesim i garantuar.
• Licensim
.