Kurse gjermanisht Durres Durres

Sherbime Profesionale Data: 20/02/2021 19:55 Post Id: 306702


extra info
Pagesa 1,500 Leke
Qyteti - Zona Durres - Currilat
Adresa Rruga Aleksander Goga, Durres, Albania
Lexime 37

Ne vazhdim hapet grupi i nivelit A1 dhe B2
Niveli A1
Dt. 27 shkurt
Intensiteti : 2 here ne jave (fundjave te shtune dhe te djele ora 11:30-1:00)

-Niveli B2
Dt. 2 mars
Intensiteti : 2 here ne jave (te marte dhe te enjte ora 19:30-21:00)
*ne vazhdim hapet gjithashtu grupi i nivelit B1