Financiere/ Eksperte/ Ekonomiste. Tirane

Sherbime Profesionale Data: 22/02/2021 11:43 Post Id: 307931


extra info
Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Tirane, Albania
Lexime 64

Ofrohet sherbim financiar duke nisur nga Plani I Biznesit deri tek vlersimi/raportet financiare dhe konsulence financiare-fiskale:
-Plan Biznesi
-Inventar
-Deklarimet (Libra blerje/shitje, tvsh, sigurimet, tatim burim, tatim mbi te ardhurat etj)
-Ndertimi dhe monitorimi i vazhdueshem & mirembajtjen per gjithe sistemet financiare: Financa 5, Alpha etj
-Menaxhimi i Situates financiare te brendshme dhe fiskale
-Konsulence Financiare-Fiskale
-Korigjim i problemeve te meparshme
-Pergatitjen e dosjeve per kredi dhe prokurimeve publike (tenderat)
-Mbledhja e borgjit te keq per 10 vitet e fundit
-Raportet financiare dhe konsulenca per vazhdimesin e biznesit & vendimarrjen e investimit etj
-Pasqyrat Financiare (Bilanci)
-Vlersim kontrolli (pergatitjen e cdo dokumentacioni qe nevojitet per proceduren e vleresimit te kontrollit