Asistence akademike per korrektim teksti (tema diplome) Tirane

Sherbime Profesionale Data: 30/03/2021 09:30 Post Id: 318386


extra info
Pagesa 5,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Qyteti Studenti/Ambasada USA/Vilat Gjermane
Adresa Qyteti Studenti, Tirana, Albania
Lexime 76

Sherbim profesional korrektimi/plotesimi i tekstit akademik per projekte afatshkurtera (detyra/projekt prezantime) dhe afatgjata (punime per shlyerjen e detyrimeve akademike/punime diplome). Ky sherbim ofrohet konform rregullimeve ligjore me karakteristika te nje sherbimi te besueshem qe dorezohet ne kohe dhe me cmim te favorshem!

Kontakt
M: