VERTETIME PER KALIM KUFIRI. Tirane

Sherbime Profesionale Data: 16/04/2021 18:05 Post Id: 319324


extra info
Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania
Lexime 84

Mundesojme ndermjetesimin me institucionet e huaja dhe nxjerrjen e vertetimeve per kalimin e kufirit shqiptare per personat qe nuk posedojne probleme ne Shengen.

Per cdo informacion te metejshem na kontaktoni: +.