Faqe Web-i per biznes Tirane

Sherbime Profesionale Data: 30/03/2021 23:09 Post Id: 320982


extra info
Pagesa 200 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Rruga Mihal Grameno, Tirana, Albania
Lexime 37

Krijojme faqe webi per biznese te ndryshme .Faqe webi nga me te thjeshtat deri ne ato me te avancuara , e-commerce etj. Gjithashtu ofrojme support dhe mirembajtje per faqen pas krijimit . Cmimet jane nder me te arsyeshmet ne kete treg . Pune kryhet ne kohe rrekord ne varesi te kerkesave te klientit.
Te interesuarit mund te komunikojne ne whatsapp ne numrin me poshte
ose ne emailin : tiranatraining@gmail.com