Vleresim Prone Tirane

Sherbime Profesionale Data: 30/03/2021 09:40 Post Id: 322016


extra info
Pagesa 200 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Jordan Misja, Tirana, Albania
Lexime 11

VLERESIM I PRONAVE / PASURIVE TE PALUAJTSHME

Nese nuk e keni vleresuar akoma pronen tuaj, jeni akoma ne kohe.

Vazhdon regjistrimi me pagese te reduktuar, vetem 3%, prane zyrave te ASHK-Se (ish hipoteka) per pronat e vleresuara nga Vleresues te Licensuar.

Kontaktoni me vleresues te licensuar tek MARSIAL.COM.AL per te vleresuar pronat tuaja si:
- Apartamente.
- Njesi sherbimi(dyqane, lokale, bare, restorante, zyra, etj).
- Garazhe / Vendparkime.
- Shtepi.
- Ndertesa.
- Truall.
- Kapanone.
- Hotele.
- Toka ne bregdet.
- Toka Are.
- Etj.

MARSIAL.COM.AL: te gatshem per vleresim dhe ndermjetesim te menjehershem ne interesin tuaj.