pastrim kimik per shtepi , lokale dyqane dhe larje tapetash Shkoder

Sherbime Profesionale Data: 31/03/2021 04:29 Post Id: 323751


extra info
Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Perash, Shkoder, Albania
Lexime 19

ofrojme pastrimin kimik te shtepise apo ambjenteve tuaja ,
ofrojme sherbimin e larjes dhe tharjes te tapetave ose objekteve tuaja
per me shum info cmime te arsyeshme