LARJE TAPETESH LAVANDERI Tirane

Sherbime Profesionale Data: 31/03/2021 10:34 Post Id: 324064


extra info
Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Rruga Panorama, Tirana, Albania
Lexime 26

Kompania jone ofron larje tapetesh ne menyre profesionale me detergjente antibakteriale dhe 100 % te biodegradueshem .
Fale paisjeve sherbimi zgjat 24~48 ore . .
200 leke per m2 .