Fizioterapi Ne Shtepi Elbasan Elbasan

Sherbime Profesionale Data: 31/05/2018 18:24

2,000 Leke

  • Fizioterapi Ne Shtepi Elbasan
  • Fizioterapi Ne Shtepi Elbasan
  • Fizioterapi Ne Shtepi Elbasan
  • Fizioterapi Ne Shtepi Elbasan
  • Fizioterapi Ne Shtepi Elbasan


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Elbasan, Albania
Lexime 2431

FIZIOTERAPI per cdo problem neurologjik, ortopedik dhe reumatizmal dhe MASAZHE RELAKSUESE DHE TERAPEUTIKE.

TRAJTIMET QE OFROJME:
1.Terapi Manuale
2.Elektroterapi
3.Anticelulit
4.Terapi me Kupa
5.Stimulim Intramuskular
6.Ushtrime Rehabilituese...

PATOLOGJITE QE TRAJTOHEN:
1.Hernia Diskale
2.Osteoporoza
3.Artroze,Artrit
4.Dhimbje te mesit
5.Demtimet e gjurit ,ligamenteve dhe menisqeve
6.Kontraktura muskulare
7.Fraktura
8.Trajtime pre&post -operatore
9.Rehabilitime Neurologjike
10.Demtime Sportive
11.Probleme te ligamenteve
12.Demtimet e kolones vertebrale:Kifoze,Skolioze,Lordoze
13.Paraliza&Pareza
14.Bursit
15.Artriti Reumatoid
16.Epikondilit
17.Nervi Shiatik

(Fizioterapste profesioniste, regjistruar dhe licensuar ne Urdhrin e Infermierit, dhe me eksperience)

Cmimi: 1500- 2500/seanca (ne varesi te problemeve tuaja & kohezgjatjes se seances).

Vetem Per FEMRA

Kontakt:
Facebook:Fizioterapi Ne Shtepi
Instagram: fizioterapi.ne.shtepi
WhatsApp: