Perkthime mjekesore Anglisht-Shqip dhe Shqip-Anglisht Tirane

Sherbime Profesionale Data: 06/09/2019 14:18

1,500 Leke


Pagesa 1,500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Kavajes
Lexime 1127

Ofrojme perkthime mjekesore (raporte mjekesore, raporte imazherie, epikriza mjekesore, raporte mjeko-ligjore) Shqip-Anglisht dhe Anglisht-Shqip.
Perkthejme libra mjekesore Anglisht-Shqip.