Sherbime konsulence financiare per te gjitha llojet bizneseve Tirane

Sherbime Profesionale Data: 14/10/2020 15:08 Post Id: 63782

10,000 Leke

  • Sherbime konsulence financiare per te gjitha llojet bizneseve
  • Sherbime konsulence financiare per te gjitha llojet bizneseve


extra info
Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
Lexime 859
Sherbime konsulence financiare per te gjitha llojet bizneseve logo-big.png (Format ) |

Sherbime dhe konsulence financiare per te gjitha llojet bizneseve

Sherbimet kryesore te ofruara:

-Regjistrim i faturave te blerjeve dhe shitjeve;
-Perpilimi dhe deklarimi i librave te blerjes dhe shitjes;
-Pergatitja dhe deklarimi i formularit te TVSH-se;
-Pergatitja dhe deklarimi i formularit te Sig. Shoqerore dhe Shendetesore;
-Perpunimi i dokumentacionit mbi Tatim-fitimin
-Pergatitja e pasqyrave financiare mujore dhe vjetore.


Cmimi ndryshon ne varesi te sherbimeve te kerkuara.