JAP LICENSE PROFESIONALE me QERA Tirane

Sherbime Profesionale Data: 18/11/2019 08:34

30,000 Leke

  • JAP LICENSE PROFESIONALE me QERA


Pagesa 30,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania
Lexime 860

Ofroj License Profesionale ne Projektim dhe Zbatim per Punime Elektrike, linja TU & TM, impjante, Elektronike, Telefoni, Radiofoni, Sisteme alarmi, Tirane