Ofrojme Transport Mallrash Durres

Sherbime Profesionale Data: 11/06/2019 14:23


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Durres -
Adresa Rruga Martin Camaj
Lexime 1326

Resalb Industry shpk i licensuar per transport mallrash nderkombetare me pale te treta, ofron transport nga Italia per ne Shqiperi me terheqjen ne Pomezia (RM) (Rome-Bari dhe qytetet pergjate rruges me devijim rreth 50 km nga cdo qender) dhe dergimin ne Durres-Tirane.
Te interesuarit te kontaktojne:

Tel:
Email: info@cresko.it