Ofroj/shes njohuri dhe ekspertize per berjen e kafes ekspres dhe turke Tirane

Sherbime Profesionale Data: 12/06/2019 09:29

400 Euro

  • Ofroj/shes njohuri dhe ekspertize per berjen e kafes ekspres dhe turke


Pagesa 400 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Adresa Pami
Lexime 995

Shiten formula italiane per te bere kafe ekspres dhe turke. Jane 3 formula per berjen e kafes ekspres dhe 3 per kafen turke. Cmimi per nje formul eshte 400 euro, ne cmim perfshihet edhe trainimi/kursi deri ne pervetesimin e plote te njohurive per ta bere kafen ne menyre te pavarur.

Cel: