Web Design, Graphic Design dhe Brand Identity duke filluar nga 300Euro Tirane

Sherbime Profesionale Data: 24/08/2020 17:02 Post Id: 92392


extra info
Pagesa 300 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Bardhok Biba, Tirana, Albania
Lexime 452

Identitet i ri profesional per biznesin ose kompanine tuaj. Sherbime Profesionale me ekspert me pervoje 7+ vjecare. Web Design, Graphic Design dhe Brand Identity duke filluar nga 300Euro
Brand Book | Service Book | Business Card | Brochure | Banners | Logo | Cover | Photo Manipulation
---------------------------------------------------------------------
Kontakt Whatsap :
---------------------------------------------------------------------
Tech: Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe After Effects, Html, CSS, SCSS, Boostrap
Sherbime te tjera: Web DEvelopment, InPage Seo, OffPage Seo, Digital Marketing Social Marketing , Google Campaign, Facebook Instagram Campaign.
Per me shume : Ndertoni preventivin tuaj te cmimeve ne https://www.theinfinitics.com/preventiv/
https://www.theinfinitics.com