Kopshti Princi Kalter Tirane

Kopshti "Princi Kalter"
Ofron me te miren per femijet tuaj ,qe ata te rriten te lumtur dhe te shendetshem .
Ambient i kendshem dhe i ngrohte.
Sherbim dhe kujdes profesional per femijet tuaj.

Per informacione te metejshme na kontaktoni ne:

Ju mirepresim

Njoftime te Ngjashme