Hekur me Avull Ariete Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 20/11/2019 14:54

1,990 Leke

  • Hekur me Avull Ariete


Pagesa 1,990 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Luigj Gurakuqi, Tirana, Albania
Lexime 107


Hekuri Ariete ( 6234 ) dallon per lehtesi ekstreme te perdorimit dhe hekurosje efikase, duke qene ideale per perdorim te perditshem. Pllaka jo-ngjitese, sistemi i pastrimit automatik, e bejne ate nje paisje mjaft te rendesishme ne perdorimin e perditshem