Rafte hekuri per metrazhe ose per magazine Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 10/09/2019 11:15

2,000 Leke

  • Rafte hekuri per metrazhe ose per magazine
  • Rafte hekuri per metrazhe ose per magazine
  • Rafte hekuri per metrazhe ose per magazine
  • Rafte hekuri per metrazhe ose per magazine


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Lexime 64

Rafte hekuri per magazine perdoren per metrazhe si dhe artikuj te tjere. Te cmontueshme me ndarje. Jane 2 lloje te ndryshme.
Cmimin i diskutueshem. Shitet per arsye mbyllje te magazines.