Paisje per heqjen e lageshtires DELONGHI Italjane Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 11/09/2019 15:32

6,000 Leke

  • Paisje per heqjen e lageshtires DELONGHI Italjane
  • Paisje per heqjen e lageshtires DELONGHI Italjane
  • Paisje per heqjen e lageshtires DELONGHI Italjane
  • Paisje per heqjen e lageshtires DELONGHI Italjane


Pagesa 6,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Lexime 57

Paisje per thithjen e lageshtires ne ambjente shtepie ose te tjera. Shume cilesor dhe silencioz, brenda nates heq 1 ose 2 litta uje nga ambjente me lageshtire.