DHOME FRIGORIFERIKE Durres

Artikuj te ndryshem Data: 29/09/2019 22:47

100 Euro

  • DHOME FRIGORIFERIKE
  • DHOME FRIGORIFERIKE
  • DHOME FRIGORIFERIKE


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Rruga Vace Zela, Durres, Albania
Lexime 142

SHITET DHOME FRIGORIFERIKE -30 GRADE PER PRODUKTE TE NGRIRA
SHERBEN DHE PER PRODUKTE TE FRESKETA 0 GRADE KU MUND TE RREGJISTROHET
SIPAS PRODUKTEVE
PANELI ESHTE 15CM TRASHESIA
LARTESIA ESHTE 3.30M
GJERESIA 6 METER
GJATESIA 10 METER
ESHTE FUNKSIONALE DHE KA DY KOMPRESORA TE NDARE NGA NJERI TJETRI
NE RAST DIFEKTI TE NJERIT
ESHTE NE GJENDJE PUNE SHUM TE MIRE
PER ME TEPER TEL NE NR