Pianure 3+1 Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 03/03/2020 21:04

7,000 Leke

  • Pianure 3+1
  • Pianure 3+1


Pagesa 7,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Viktor Eftemiu, Tirana, Albania
Lexime 367

Shiten pianure ne gjendje pune. Eshte akoma e montuar dhe funksionale.