OFERTE. MAKINERI POLIURETANI - CMIM I PERGJYSMUAR Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 08/11/2019 17:38


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Rruga Kaktus, Prane Ardenos
Lexime 54

Shesim makineri poliuretani dhe poliurea qe termoizolon dhe hidroizolin ndertesat e te gjitha tipeve. Makineria eshte e pajisur me gjithe linjen plotesuese (gjenerator; kompresor; furgon transporti; pistolete sprucimi me dy koka; rrota per tubat e sprucimit). Oferta eshte me cmim te pergjysmuar. Kontaktoni ne .