Banak per piceri ose fast food Durres

Artikuj te ndryshem Data: 18/08/2020 19:49 Post Id: 172123

150,000 Leke

  • Banak per piceri ose fast food
  • Banak per piceri ose fast food
  • Banak per piceri ose fast food


Pagesa 150,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Shkozet, Albania
Lexime 324

Banko pizza banak frigoriferik me suprine me tasa dhe mermer..2 metra i gjate..cmimi i arsyeshem..gjithashtu prodhojm dhe banak sipas permasave dhe kerkesave tuaja..