Shesim Tend te madhe per lokale, Shkalle material hekuri etj. Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 13/02/2020 14:42


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania
Lexime 529

Shesim Tend te madhe per lokale, Shkalle material hekuri, ambazhur, banak frigoriferik dhe karrige tavolina.
Lokali mbyllet dhe te gjitha objektet jane nen kosto. te gjitha objektet jane te reja.