Motorr Perkins 4 cilinder Fier

Artikuj te ndryshem Data: 14/09/2020 14:56 Post Id: 236596

2,800 Euro

  • Motorr Perkins 4 cilinder


extra info
Pagesa 2,800 Euro
Qyteti - Zona Fier - Zone Periferike
Adresa Fier, Albania
Lexime 78

Motorr Perkins 4 cilinder , pa turbo, i kompletuar me pompe nafte dhe pompe uji