Mozaik Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 15/09/2020 19:49 Post Id: 249962

200 Euro

  • Mozaik
  • Mozaik
  • Mozaik
  • Mozaik
  • Mozaik


extra info
Pagesa 200 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan
Adresa Rruga Torino, Kamez, Albania
Lexime 64

suprina tavoline mozaik me diameter 100 dhe 80