Raftet e supermarketeve Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 25/11/2020 09:09 Post Id: 276277


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania
Lexime 167

Raftet e supermarketeve
Raftet e supermarketeve per shitje ne internet se bashku me rreth 200 karroca tregtare.
Shitja do te behet me ankand ne internet ne faqen tone te internetit (kerko Ankandet e Merkurit ne Google) deri me 3 dhjetor 2020.
Ky lot perfshin:
Perafersisht 450 metra lineare raftet e supermarketeve dhe nje raft gazete
Lartesia: 2 mt
Nr. I rafteve: 5
Me takim, mallrat mund te shikohen ne Cazzago San Martino (BS). Na kontaktoni per informacione te metejshme!
10.000,00 Euro