SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE.... Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 12/09/2019 18:57

100,000 Leke

  • SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....
  • SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....
  • SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....
  • SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....
  • SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....
  • SHITET 1 FRIGORIFER FTOHES, DHE NJE FRIGORIFER NGIRES PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....


Pagesa 100,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania
Lexime 1740

SHITEN 2 FRIGORIFERE PROFESIONAL PER PASTICERI,FURRE BUKE,RESTORANTE....
NJE FTOHES SHUME PAK I PERDORUR.DHE NJE NGRIRES.CMIMI 100 000 LEKE TE DY. SHITEN PER ASRSYE EMIGRIMI,