Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion ! Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 03/06/2020 19:10

230,000 Euro

  • Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion !
  • Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion !
  • Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion !
  • Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion !
  • Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion !
  • Pazari I Ri Shitet Super Ambjent Me Cmim Okazion !

New Bazaar Super Sale For Sale Price!

In one of the most dynamic areas of Tirana, near the New Bazaar, on Hoxha Tasim Street, a Commercial Environment for Business is for sale! The environment is located on the 1st technical floor, of a new 6-storey building and has a net area of 165 m2, and gross 170 m2. It is organized in two rooms, but since it is divided by plaster, it can be very easy to open space and two toilets. The environment is located along the main road and is easily accessible. On both sides there are glass facades that give you the opportunity to brand for your business. The area in which it is located is one of the most preferred for the development of a new business due to its vitality. Currently the environment is used for office, but it is suitable for a variety of different activities. The price of apartments in the area is from 900-1200 Euros per m2, while the price of this environment (Unit) goes only 1350 Euro m2, which means it is with bargain price.


Pagesa 230,000 Euro
Siperfaqa 170.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Hoxha Tahsim, Tirana, Albania
Lexime 7332

Ne nje nga zonat me dinamike te Tiranes, afer Pazarit te Ri, ne Rrugen Hoxha Tasim, shitet Ambient Komercial per biznes! Ambienti ndodhet ne katin 1 teknik, te nje pallati te ri 6-katesh dhe ka siperfaqe neto 165 m2, kurse bruto 170 m2. Eshte i organizuar ne dy ambiente, por duke qene se eshte i ndare me gips, mund te behet shume lehte open space si dhe dy tualete. Ambienti ndodhet buze rruges kryesore dhe eshte lehtesisht i aksesueshem. Nga te dyja anet ka fasada xhami qe ju jep mundesi brandimi per biznesin tuaj. Zona ne te cilen ndodhet eshte nga me te preferuarat per zhvillimin e nje biznesi te ri per shkak te gjallerise qe ka. Aktualisht ambienti perdoret per zyre, por eshte i pershtashem per nje shumllojshmeri aktivitetesh te ndryshme. Cmimi i apartamenteve ne zone eshte nga 900-1200 Euro per m2, kurse cmimi i ketij ambienti (Njesi) shkon ne vetem 1350 Euro/m2, qe do te thote eshte me cmim okazion.