Tirane, shes biznes, lokal Kati 0, 75 m2 80.000 Euro (Stadiumi Dinamo) Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 27/05/2020 12:46

Tirana, business premises, local Floor 0, 75 m² 80.000 Euro (Dinamo Stadium)

The venue is positioned at the Dinamo Stadium. Information on the premises: • Ground floor 0 • Ground floor: 75 m2 • External veranda: 140 m2. The premises are currently in working condition and have: • Favorable geographic position • 2 toilets • Air conditioning • Aspiration • Totally invested • Inside there is a banquet and 11 sets with tables while outside there are 23 sets of tables • Rent is 1000 euros. To visit us please contact us!


Pagesa 80,000 Euro
Siperfaqa 75.00
Kati 0
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Stadiumi Dinamo
Lexime 3660

Lokali eshte i pozicionuar te Stadiumi Dinamo. Informacion mbi lokalin: •Kati 0 perdhes •Siperfaqja brenda : 75 m2 • Veranda e jashtme : 140 m2. Lokali eshte aktualisht ne gjendje pune dhe disponon: • Pozicion te favorshem gjeografik • 2 Tualete • Kondicionim • Aspirim • Totalisht i investuar • Brenda ndodhet banaku dhe 11 komplete me tavolina ndersa jashte ndodhen 23 komplete me tavolina • Qeraja eshte 1000 euro. Per ta vizituar na kontaktoni!