Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina) Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 08/11/2019 19:05

450,000 Euro

  • Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina)
  • Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina)
  • Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina)
  • Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina)
  • Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina)
  • Tirane, shes dyqan Kati 1, 80 m2 450.000 Euro (Rr. Sulejman Delvina)

Tirane, shop for sale Floor 1, 80 m² 450.000 Euro (Sulejman Delvina Street)

Area Street: Str. Sulejman Delvina

LOCAL FOR SALE. RR.SULEJMAN DELVINA
The premises has 80m2 + veranda and kitchen complete with all the necessary equipment for business.
It is in very good working order.
Has regular mortgage documentation
Address: Sulejman Delvina Street
Price: 450.000 Euro

Elite Albania Capital


Pagesa 450,000 Euro
Siperfaqa 80.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Sulejman Delvina, Tirana, Albania
Lexime 104

Zona/Rruga : Rr. Sulejman Delvina

LOKAL PER SHITJE. RR.SULEJMAN DELVINA
Lokali ka siperfaqe 80m2 + verande dhe guzhine te kompletuar me te gjitha pajisjet e nevojshme per biznesin.
Eshte ne gjendje mjaft te mire pune.
Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor
Adresa : Rruga Sulejman Delvina
Cmimi : 450.000 Euro

Elite Albania Capital