Okazion ne kompleksin rezidencial Magnet! Super njesi sherbimi ne shitje! Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 04/04/2020 13:59

56,000 Euro

  • Okazion ne kompleksin rezidencial Magnet! Super njesi sherbimi ne shitje!
  • Okazion ne kompleksin rezidencial Magnet! Super njesi sherbimi ne shitje!
  • Okazion ne kompleksin rezidencial Magnet! Super njesi sherbimi ne shitje!

Okazion at Magnet Residential Complex! Super service unit for sale!

36.7 m2 surface service unit suitable for developing several types of activities. The toilet is positioned at the bottom, leaving the rest of the space completely free. Competitive pricing and strategic positioning make this an ideal unit to grow your business!


Pagesa 56,000 Euro
Siperfaqa 37.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Frosina Plaku, Tirana, Albania
Lexime 82

Njesi sherbimi me siperfaqe 36.7 m2 e pershtatshme per te zhvilluar disa lloje aktivitetesh. Tualeti eshte i pozicionuar ne fund te tij, duke e lene komplet te lire pjsen tjeter te hapesires. Cmimi konkurues dhe pozicioni strtegjik e bejne kete njesi ideale per te zhvilluar biznesin tuaj!