Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 20/11/2019 12:24

20,000 Euro

  • Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti
  • Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti
  • Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti
  • Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti
  • Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti
  • Shitet Garazh ne Qender (Selvia) ne Pallat te Ri | Hapje, Mbyllje dhe Ndricim Automatik | i Pershtatshem per cdo Lloj Mjeti

Center Garage For Sale In New Building | Automatic Opening, Locking & Lighting | Suitable for any Vehicle Type

Shiter Garage in the center, at the intersection of SELVISE, Vila verde, GARAGE IS THE FIRST GARAGE GARAGE, WITH CLIENT, (Directly at the Garage entrance, at -1)
Equipped with dashboard and automatic lighting, too high as a garage so that a storage can be created,
Location is fantastic and very accessible by car, GARAGE IS GREAT AND HAPPENS TO THE CAR!

Garage net area is 18.8 m2, gross 36.6 m2, Height above 4.5 m

Price 20,000 Euro

Tel or Whatsapp: 0692238499
10555

15 10 2019


Pagesa 20,000 Euro
Siperfaqa 23.00
Kati 0
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Isa Boletini, Tirana, Albania
Lexime 11390

Shiter Garazh ne qender, tek kryqezimi i SELVISE, tek Vila verde, GARAZHI ESHTE GARAZHI I PARE I PALLATIT, ME CILESORI, ( Direkt ne hyrjen e Garazhit, tek -1 )
I investuar me pult dhe ndricim automatik, shume i Larte si garazh saqe mund te krijohet dhe nje depo siper,
Vendodhja eshte fantastike dhe shume e aksesueshme me makine, GARAZHI ESHTE I MADHE DHE NXE CFAREDOLLOJ MAKINE!

Sip Neto e garazhit eshte 18.8 m2, bruto 36.6 m2 , Lartesia mbi 4.5 m

Cmimi 20,000 Euro

Tel ose Whatsapp:
10555

15/10/2019