Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane. Tirane

Ambjent Biznesi ne Shitje Data: 11/09/2019 13:21

150,000 Euro

  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.
  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.
  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.
  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.
  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.
  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.
  • Shitet, Lokal, Kodra e Diellit, Tirane.

Sell, Lokal, Kodra e Diellit, Tirana.

The facility is located in the Kodra e Diellit area. Information on the Environment: • 1st and 2nd floor • Interior: 85 m2 • Veranda: 70 m2 • Documentation: With certificate of ownership. • Invested • Wearing Glass Facade • To visit us contact us!


Pagesa 150,000 Euro
Siperfaqa 0.00
Kati 0
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa Rruga Kodra e Diellit, Tirana, Albania
Lexime 743

Lokali eshte i pozicionuar ne zonen e Kodres se Diellit. Informacion mbi Ambjentin: • Kati i 1 dhe i 2• Siperfaqa e brendeshme: 85 m2 • Verande : 70 m2 •Dokumentacioni: Me certifikate pronesie. • I investuar • I veshur me Fasade Xhami • Per ta vizituar na kontaktoni!