Shitet Biznesi (coffee & Lounge) Perballe Universitetit Te Sporteve. Tirane

Shitet Bar Coffee & Shisha Lounge ne zonen e 21 dhjetorit, perballe Universitet te Sporteve dhe Serenates Korcare. Lokali ndodhet buze rruge, momentalisht quhet ‘MRB’ .

Njoftime te Ngjashme