Prane Rruges se Kavajes, ne nje nga komplekset me cilesore te zones, shitet ambjent komercial. Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 02/09/2019 17:21

85,000 Euro

  • Prane Rruges se Kavajes, ne nje nga komplekset me cilesore te zones, shitet ambjent komercial.
  • Prane Rruges se Kavajes, ne nje nga komplekset me cilesore te zones, shitet ambjent komercial.
  • Prane Rruges se Kavajes, ne nje nga komplekset me cilesore te zones, shitet ambjent komercial.

Next to Kavajes Street, in one of the quality complexes of the area, is sold commercial space.

Near Kavaja Street, in one of the best quality complexes of the area, is commercial space, bar-cafeteria. The building is located on the 0th floor of a new building built in the last years, part of a well-organized and well-organized complex with green spaces, as well as playgrounds for children. The premises are organized in an open-space open-space two-way glass facade that offers maximum visuals, a veranda of about 80 m2 which is used for the installation of desks, the toilet, the premises also has a storage space with ownership certificate in floor -1 of the palace which serves for the maintenance of various supplies and materials. Currently the premises are rented 40.000 Lek net new and is furnished by the owners with all the necessary equipment to offer a most enjoyable service. the shop is one of the first that has opened just completed complex construction and has very good reputation in the area and a delightful clientele.


Pagesa 85,000 Euro
Siperfaqa 44.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Frosina Plaku, Tirana, Albania
Lexime 929

Prane Rruges se Kavajes, ne nje nga komplekset me cilesore te zones, shitet ambjent komercial, bar-kafe. Lokali ndodhet ne katin 0 te nje pallati te ri i ndertuar vitet e fundit pjese e nje kompleksi te mire organizuar dhe te sistemuar me hapsira te gjelbera dhe shplodhese si dhe kende lojrash per femij. Lokali eshte i organizuar ne nje ambjent te brendshem open space i rrethurar nga dy ane fasade xhami qe i mundeson vizualitet maksimal, ka nje verande rreth 80 m2 e cila shfrytezohet per vendosjen e tavolinave, tualet, lokali disponon dhe nje ambjent depo me certifikate pronesie ne katin -1 te pallatit e cila sherben per ruajtejn e furnizimeve dhe materialeve te ndryshme. Aktualisht lokali eshte dhene me qera 40.000 leke te reja neto dhe eshte i arreduar nga pronaret me te gjitha pajisjet e nevojshme per te ofruar nje sherbim sa me te kendshem. lokali eshte nga te paret qe eshte hapur sapo ka perfunduar ndertimi ne kompleks dhe ka reputacion shume te mire ne zone dhe nje klientele te kenaqshme.